Ndujariska

annosmäärä
4
valmistusaika
15 min
Ndujariska
4
15 min
Ainekset

1 ps rieskoja (Fazer lemppari)


1 prk nduja-tahnaa


100 g juustoraastetta


Valmistus

Tämä nopea ja herkullinen pikkupurtava on täydellinen välipala tai alkupala!

1. Lämmitä uuni 200 asteeseen. Aseta rieskat leivinpaperilla vuoratulle pellille.

2. Levitä rieskojen päälle ohut kerros nduja-salamitahnaa ja ripottele päälle runsaasti juustoraastetta.

3. Paista rieskoja uunissa noin 10 minuuttia, kunnes juusto on kultainen ja kuplahtava. Tarjoa koristeltuna tuoreilla basilikanlehvillä.

Valmistusaika: 15 min



Kokeile tätä nopeaa ndujariskaa! Täydellinen herkku 15 minuutissa. Resepti yhdistää nduja-salamitahnaa ja juustoraastetta.

Jäikö nälkä?

Haluatko lisää Italian reseptejä sähköpostiisi?