Broilerinmaksa-pasta

annosmäärä
4
valmistusaika
5 min
Kokeile herkullista broilerinmaksa pasta -reseptiä, jossa maut yhdistyvät täyteläisessä kastikkeessa. Täydellinen nautinto!
Broilerinmaksa-pasta
4
5 min
Ainekset

1 pkt broilerinmaksaa (pakaste)
2 dl esikäsiteltyjä sieniä
400 g pastaa
1 salottisipuli
1-2 valkosipulinkynsiä
2 rosmariininoksaa
3 rkl oliiviöljyä
3 rkl vehnäjauhoja
loraus marsalaviiniä
2 dl kuohukermaa
suolaa ja pippuria

Valmistus

Broilerinmaksa kypsyy pannulla nopeasti, ja se yhdistettynä sieniin kermaisessa kastikkeessa on herkullinen herkku!

1. Sulata broilerinmaksat huolellisesti.

2. Keitä pasta pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Kuivaa sulaneet maksat talouspaperilla ja leikkaa ne sopivan kokoisiksi suupaloiksi.

3. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipuli. Kuullota sipulit ja rosmariininokset öljyssä pannulla noin 5 minuuttia.

4. Kääntele maksat kevyesti vehnäjauhoissa. Lisää ne pannuun ja paista muutaman minuutin ajan, kunnes ne ovat kypsiä. Ota maksat hetkeksi pois pannusta ja paista tilalle sie
net muutaman minuutin ajan. Kaada viini pannuun ja anna sen kiehahtaa kevyesti. Lisää kerma ja anna kastikkeen porista muutaman minuutin ajan.

5. Valuta kypsä pasta ja säästä hieman keitinvettä. Lisää pasta ja maksat kastikkeeseen, sekoita hyvin. Ohenna kastiketta tarv
ittaessa säästetyllä keitinvedellä.

Kokeile herkullista broilerinmaksa pasta -reseptiä, jossa maut yhdistyvät täyteläisessä kastikkeessa. Täydellinen nautinto!

Jäikö nälkä?

Haluatko lisää Italian reseptejä sähköpostiisi?