Pesto-Leipä

annosmäärä
4
valmistusaika
15 min
Pesto-Leipä
4
15 min
Ainekset

1 patonki
1 prk pestoa
kirsikkatomaatteja
mozzarellaa
basilikaa koristeluun
balsamicoa
pippuria

Valmistus

Tässä on helppo ja herkullinen suupala, joka sopii erinomaisesti illanistujaisiin. Pesto täydentää täydellisesti tomaatin ja mozzarellan makuyhdistelmän rapean leivän päällä.

1. Aloita lämmittämällä uuni 200 asteeseen. Leikkaa patonki sopivan kokoisiksi viipaleiksi. Levitä pestoa leipien pinnalle ja aseta ne uuniin noin 5 minuutiksi, kunnes ne ovat rapeita.

2. Ota patonkiviipaleet uunista. Aseta päälle tuoretta tomaattia ja mozzarellaa. Koristele basilikalla ja ripottele päälle hieman pippuria sekä balsamicokastiketta.

3. Valmista! Tarjoile herkku hyvän viinin kera ja nauti hetkestä.

Valmistusaika: 15 min Annosmäärä: 4


Helppo mozzarella leipä on herkullinen yhdistelmä tomaattia ja pestoa rapealla leivällä. Valmista 15 minuutissa!

Jäikö nälkä?

Haluatko lisää Italian reseptejä sähköpostiisi?