Pesto-Leipä
Pesto-Leipä
Ainekset
1 patonki
1 prk pestoa
kirsikkatomaatteja
mozzarellaa
basilikaa koristeluun
balsamicoa
pippuria
Valmistus
Tässä on helppo ja herkullinen suupala, joka sopii erinomaisesti illanistujaisiin. Pesto täydentää täydellisesti tomaatin ja mozzarellan makuyhdistelmän rapean leivän päällä.
1. Aloita lämmittämällä uuni 200 asteeseen. Leikkaa patonki sopivan kokoisiksi viipaleiksi. Levitä pestoa leipien pinnalle ja aseta ne uuniin noin 5 minuutiksi, kunnes ne ovat rapeita.
2. Ota patonkiviipaleet uunista. Aseta päälle tuoretta tomaattia ja mozzarellaa. Koristele basilikalla ja ripottele päälle hieman pippuria sekä balsamicokastiketta.
3. Valmista! Tarjoile herkku hyvän viinin kera ja nauti hetkestä.
Valmistusaika: 15 min Annosmäärä: 4