Persimon-salaatti
Persimon-salaatti
Ainekset
2 kpl persimonia
1 ps mozzarellaa
tuore basilika
ripaus suolaa ja pippuria
loraus balsamicosiirappia
Valmistus
Persimon on sesongissa lokakuusta tammikuuhun, ja siitä voit tehdä herkullisen talviversion perinteisestä caprese-salaatista. Muista käyttää reseptiin pehmeäksi kypsynyttä persimonia.
**Ainekset:**- Persimon- Mozzarella- Tuore basilika- Balsamicosiirappi- Suola- Mustapippuri
**Annosmäärä:** 2 **Valmistusaika:** 10 min
1. Viipaloi persimon
ja mozzarella ohuiksi viipaleiksi.
2. Asettele persimon- ja mozzarellaviipaleet vuorotellen lautaselle.
3. Kruunaa annos tuoreella basilikalla ja lorauta päälle balsamicosiirappia. Mausta suolalla ja mustapippurilla.