Lämminsavulohi-pizza
Lämminsavulohi-pizza
Ainekset
1 ps (neljä pizzaa)
pakastetaikina
2
syöntikypsää avokadoa
2 prk smetanaa
150 g graavilohta
1 sitruuna
rucolaa
mustapippuria
Valmistus
**Lohi-avokadopizza** on yllättävän raikas ja piristävä vaihtoehto perinteiselle pizzalle!
1. Sulata pizzataikina pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli taikinapallot pyöreiksi pizzoiksi.
2. Levitä pizzapohjille smetanaa ja paista yksi kerrallaan 250-asteisen uunin keskitasolla 8–10 minuuttia.
3. Halkaise ja pilko avokadot. Laita pizzan päälle kaikki täytteet, rouhi pinnalle mustapippuria ja valuta päälle pestoa. Koristele sitruunalohkoilla!
**Valmistusaika:** 30 min **Annosmäärä:** 4
**Hinta:** noin 2,50 € per annos