Lämminsavulohi-pizza

annosmäärä
4
valmistusaika
30 min
Kokeile tätä herkullista lämminsavulohi pizzaa! Helppo resepti, jossa on raikkaita makuja ja valmistusaika vain 30 minuuttia.
Lämminsavulohi-pizza
4
30 min
Ainekset

1 ps (neljä pizzaa)
pakastetaikina
2
syöntikypsää avokadoa
2 prk smetanaa
150 g graavilohta
1 sitruuna
rucolaa
mustapippuria

Valmistus

**Lohi-avokadopizza** on yllättävän raikas ja piristävä vaihtoehto perinteiselle pizzalle!

1. Sulata pizzataikina pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli taikinapallot pyöreiksi pizzoiksi.

2. Levitä pizzapohjille smetanaa ja paista yksi kerrallaan 250-asteisen uunin keskitasolla 8–10 minuuttia.

3. Halkaise ja pilko avokadot. Laita pizzan päälle kaikki täytteet, rouhi pinnalle mustapippuria ja valuta päälle pestoa. Koristele sitruunalohkoilla!

**Valmistusaika:** 30 min **Annosmäärä:** 4
**Hinta:** noin 2,50 € per annos

Kokeile tätä herkullista lämminsavulohi pizzaa! Helppo resepti, jossa on raikkaita makuja ja valmistusaika vain 30 minuuttia.

Jäikö nälkä?

Haluatko lisää Italian reseptejä sähköpostiisi?