Kanapitsa

annosmäärä
2
valmistusaika
30 min
Kanapitsa
2
30 min
Ainekset

1 pkt valmis pizzataikina
1 prk ranskankerma
1 prk sitruunapestoa
300 g kanaa
1 ps mozzarellaa
juustoraastetta
basilikaa

Valmistus

Pizzaa valmistaessa vain taivas on rajana! Miltäs kuulostaisi sitruunapestoa kanapizzan pohjakastikkeena? Testaa ja ylläty!

1. Voit valmistaa pizzapohjan itse, mutta nykyään on myös hyviä valmistaikinoita saatavilla. Me käytimme valmista pizzataikinaa pakasteesta ja annoimme sen sulaa ja turvota jääkaapissa yön yli.

2. Kypsennä kana ja mausta suolalla, pippurilla ja yrttimausteilla.

3. Muotoile valmis pizzapohja sopivan kokoiseksi ympyräksi ja levitä pohjalle ranskankermaa sekä sitruunapestoa.

4. Levitä kanaa ja mozzarellaviipaleita pizzan päälle. Ripottele myös juustoraastetta ja kypsennä uunissa 225-asteessa noin 10-15 minuuttia.

5. Koristele valmis pizza basilikalla ja nauti!

Annosmäärä: 2 pizzaa Valmistusaika: 30 min + pizzataikinan tekeytyminen


Kokeile herkullista kanapizzaa sitruunapestolla! Nopea ja helppo resepti, joka tuo vaihtelua perinteiselle pitsalle.

Jäikö nälkä?

Haluatko lisää Italian reseptejä sähköpostiisi?