Tortellinivuoka

annosmäärä
4
valmistusaika
30 min
Tee herkullinen tortellinivuoka 30 minuutissa! Nopea ja kermainen resepti, joka on täydellinen arkiruoka. Katso ohje!

Kermainen Tortellinivuoka: Täydellinen Ateria Arkeen ja Juhlaan

Kermainen tortellinivuoka on herkullinen ja helppo valmistaa, ja se sopii niin arkiruoaksi kuin erikoisempiin tilaisuuksiin. Reseptiin tarvitset vain muutaman perusaineksen: 500 g tortellineja, 200 g Mifua, 2 dl ruokakermaa, 1 sipuli, 2 valkosipulinkynttä, 1 paprika sekä suolaa ja pippuria maun mukaan. Voit myös lisätä reseptiin omia suosikkikasviksiasi, kuten kesäkurpitsaa tai parsakaalia, tehdäksesi ruokasta entistä monipuolisemman. Ainekset löytyvät helposti lähikaupasta, joten kermainen tortellinivuoka on nopea ja vaivaton valinta kiireiseen arkeen.

Helppo Tortelliini Resepti: Vaiheittainen Ohje

Kermainen tortellinivuoka valmistuu nopeasti ja vaivattomasti. Aloita keittämällä tortellinit pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Samaan aikaan kuullota pilkottu sipuli ja valkosipuli öljyssä pannulla. Lisää joukkoon paprika ja Mifu, ja paista hetki. Mausta seos suolalla ja pippurilla. Valutettujen tortellinien päälle kaadetaan paistetut ainekset ja lisätään ruokakerma. Sekoita kaikki hyvin ja paista uunissa 200 asteessa noin 20–25 minuuttia, kunnes pinta on kauniin kullanruskea. Tarjoile kermainen tortellinivuoka lämpimänä salaatin kera täydelliseksi ateriaksi.

Tortellinivuoka Terveellisenä Vaihtoehtona

Kermainen tortellinivuoka ei ole vain herkullinen, vaan myös terveellinen valinta. Mifu tarjoaa proteiinipitoisen vaihtoehdon lihalle, joten se sopii erityisen hyvin kasvissyöjille ja niille, jotka haluavat vähentää lihankulutustaan. Reseptiin lisätyt vihannekset, kuten paprika, tuovat ruokaan vitamiineja ja kuituja. Jos haluat tehdä ruokasta entistä terveellisemmän, voit valita täysjyvätortellinit. Tortellinivuoka on siis loistava tapa yhdistää herkullisuus ja terveellisyys yhdessä ateriassa.

Monipuolisia Tarjoiluideoita Tortellinivuokalle

Kermainen tortellinivuoka on erinomainen valinta monenlaisiin tilanteisiin. Kesäisin voit tarjota sen kylmänä piknikillä tai puistossa, kun taas talvella se sopii täydellisesti lämpimänä juhla-aterian osaksi. Resepti on myös ihanteellinen lounaaksi, sillä se säilyy hyvin ja on helppo lämmittää uudelleen. Voit vielä rikastuttaa makua lisäämällä juustoja, kuten parmesaania tai mozzarellaa, tai maustamalla ruoan tuoreilla yrtillä, kuten basilikalla tai timjamilla. Kokeile erilaisia yhdistelmiä ja tee tortellinivuokasta oma suosikkisi!

Tortellinivuoka
4
30 min
Ainekset

2 pkt tortellineja


2 tlk (800 g) tomaattimurskaa


1 pkt lihapullia


1-2 valkosipulinkynttä


1 pallo mozzarellaa


100 g juustoraaste


ripaus suolaa ja pippuria


ripaus oreganoa


basilikaa koristeluun


Valmistus

Tortelliinit – nopea ja herkullinen arkiruoka!

1. Lämmitä uuni 200 asteeseen. Hienonna 1–2 valkosipulinkynttä haluamasi määrän mukaan.

2. Aseta uunivuokaan tomaattimurska, hienonnettu valkosipuli, tortellinit ja lihapullat. Sekoita ainekset ja mausta suolalla, pippurilla ja oreganolla. Jos kastike tuntuu liian kuivalta, lisää hieman vettä vuokaan.

3. Ripottele mozzarellaviipaleet seoksen päälle ja viimeistele juustoraasteella. Paista uunissa noin 20 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja kuoriutunut kullanruskeaksi.

4. Koristele valmis annos tuoreella basilikalla ennen tarjoilua.

Annosmäärä: 4 Valmistusaika: 30 minuuttia




Tee herkullinen tortellinivuoka 30 minuutissa! Nopea ja kermainen resepti, joka on täydellinen arkiruoka. Katso ohje!

Jäikö nälkä?

Haluatko lisää Italian reseptejä sähköpostiisi?