Caprese Pasta

annosmäärä
4
valmistusaika
40 min
Caprese Pasta
4
40 min
Ainekset

PASTA CAPRESE
400 g pastaa
3 kpl valkosipulinkynttä
1 pkt mozzarellaa
150 g kirsikkatomaatteja
basilikaa
mustapippuria
oliiviöljyä
FRITEERATTU BASILIKA
1 ruukku basilikaa
öljyä

Valmistus

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Siivilöi vesi ja siirrä pastat kulhoon odottamaan.

2. Viipaloi valkosipulinkynnet ohuiksi siivuiksi ja paista ne runsaassa oliiviöljyssä kullanruskeiksi. Vähennä lämpöä ja jätä pannu matalalle lämmölle.

3. Lisää pastat valkosipulien joukkoon. Revi mozzarellaa ja lisää joukkoon. Halkaise kirsikkatomaatit ja sekoita ne joukkoon. Revi päälle tuoretta basilikaa, lorauta oliiviöljyä ja rouhi mustapippuria maun mukaan.

4. Lämmitä öljy 160°C asteiseksi. Öljy on valmis, kun siihen upotettu lehti aiheuttaa kevyitä kuplia. Friteeraa basilikanlehdet, kunnes ne saavat kauniin värin. Nosta lehdet talouspaperille kuivumaan ja tarjoile ne pastan kanssa.

Valmistusaika: 40 min. Annosmäärä:
4 Noin 1,60€ per annos

---

**Pasta Caprese: Tuore ja maukas italialainen herkku**

Pasta Caprese on raikas ja helppo italialainen pastaruoka, joka yhdistää yksinkertaiset mutta herkulliset raaka-aineet. Tämä kesäinen ruoka sopii erinomaisesti niin arkeen kuin juhlaan, ja sen valmistus on nopeaa ja vaivatonta.

**Miksi valita Pasta Caprese?** Pasta Caprese hurmaa raikkailla ja tuoreilla ainesosillaan. Tämän pastaruoan pääosassa ovat mehukkaat tomaatit, kermainen mozzarella ja aromaattinen basilika. Nämä raaka-aineet luovat yhdessä täydellisen makuyhdistelmän, joka vie kielen mennessään.

**Valmistusvaiheet** Pasta Caprese on yksinkertainen valmistaa. Tarvitset vain tuoreita tomaatteja, mozzarellajuustoa, basilikanlehtiä, oliiviöljyä, suolaa ja pippuria. Keitä pasta ohjeiden mukaan al denteksi ja sekoita joukkoon pilkotut tomaatit, mozzarellapalat ja basilikanlehdet. Mausta oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla maun mukaan.

**Parhaat vinkit Pasta Capresen valmistamiseen**

1. Käytä tuoreita ja laadukkaita raaka-aineita, sillä ne vaikuttavat merkittävästi lopputulokseen. 2. Mozzarellajuuston kannattaa antaa valua hetken, jotta ylimääräinen neste ei laimenna makuja. 3. Lisää basilikanlehdet vasta aivan lopuksi, jotta ne säilyttävät raikkautensa ja arominsa. 4. Tarjoile pasta heti valmistuksen jälkeen, jotta maut ovat parhaimmillaan.

**Yhdistäminen viinin kanssa** Pasta Caprese on erinomainen yhdistettävä kevyiden valkoviinien kanssa. Raikas ja hedelmäinen valkoviini korostaa pastan tuoreita makuja ja luo harmonisen kokonaisuuden. Suositeltavia viinivalintoja ovat esimerkiksi Sauvignon Blanc tai Pinot Grigio.

**Nauti Pasta Capresesta jo tänä iltana!** Pasta Caprese on täydellinen valinta, kun haluat nauttia
kevyestä ja maukkaasta ateriasta ilman pitkää valmistusaikaa. Tämä klassinen italialainen ruoka tuo
palan kesää lautasellesi ja hurmaa yksinkertaisuudellaan. Kokeile ja ihastu Pasta Capresen ihan
iin makuihin. Nauti ja herkuttele tämän helpon ja maukkaan pastaruoan parissa!

Koe caprese-maut! Helppo ja nopea resepti yhdistää tomaatit, mozzarella ja basilika. Nauti italialaisesta herkusta!

Jäikö nälkä?

Haluatko lisää Italian reseptejä sähköpostiisi?